Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Λαμπρή γιορτή ο ΠΑΣ Ελευσινιακός με βραβεύσεις και δώρα…

  1. Για μια ακόμη φορά η διοίκηση του ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ με επικεφαλής τον Γιώργο Κάπουα τον Μιχάλη Φωτάρα τον Στέλιο Κοντολαιμάκη και το υπόλοιπο Δ.Σ απέδειξε τον άψογο τρόπο που εκτελεί τα καθήκοντά της σε όλους τους τομείς. Έτσι διοργάνωσε μια λαμπρή γιορτή με πλήθος καλεσμένων που κατέκλυσαν το city cafe για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας,που συνοδεύτηκε από την απονομή τιμητικών βραβεύσεων.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι δημοσιογράφοι Ανέστης Τσακίρογλου-Αντώνης Δαρζέντας-Δημήτρης Χατζής. Ακόμα μοιράστηκαν δώρα στον πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ Μιχάλη Τζανόπουλο σε παίκτες και προπονητικό τιμ. Ακόμα έγινε η παρουσίαση στις ακαδημίες των Σκυριώτη-Δούκα που ανέλαβαν τα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου.Τυχερός στο φλουρί ήταν ο Σταύρος Χρουσαλάς.


















Ο Μιχάλης Φωτάρας αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου και ιδιαίτερα στις ακαδημίες,εξυμνώντας το έργο που κάνει ο Γιώργος Κάπουας,ο οποίος είχε και το γενικό πρόσταγμα στην εκδήλωση.
Φυσικά παρέστη σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου,το προπονητικό τιμ τους ποδοσφαιριστές όπως και οι νεαροί παίκτες των ακαδημιών,που με τον ενθουσιασμό τους πλημμύρισαν την αίθουσα και έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην γιορτή.


Παραβρέθηκαν οι κ.κ. Παναγιώτης Λινάρδος, Γιάννης Φιλίππου, Αθανάσιος Κριεκούκης, Βασίλης Αγριμάκης, Βασίλης Τόλης, Γιώργος Τσουκαλάς, Γιώργος Κουβίδης, Kώστας Οικονομόπουλος,Τάκης Μαρής, Σταύρος Ψιμουλάκης,Τσολάκης Γιώργος και Κώστας, Π.Νταλάκος,ο πρόεδρος του Αστέρα Μαγούλας Αντώνης Ρόκκας,ο προπονητής της Παναχαικής κ.Ηλίας Φυντάνης ο Νίκος Γκουλής, ο Μιχάλης Κατσάφαρος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ. Μιχάλης Τζανόπουλος ο αντιπρόεδρος κ.Αργύρης Οικονόμου,ο πρόεδρος την επιτροπής πρωταθλήματος κ.Γιώργος Ντούρος, από την επιτροπή παρατηρητών ο Κώστας Διολέτης, από το site stoplekto.gr οι κ.κ Ντάρδας,Πέγκος,από την γυναικεία ομάδα Φιλοθέη Μαγούλας ο Μελέτης Ρήγος, η πρόεδρος της ΑΕ Ζεφυρίου Σ.Πατήλα,ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Πανελευσινιακού κ.Νίκος Αδάμ από τα ΕΛ-ΠΕ η κ.Πέγκυ Πουλοπούλου . ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ.










Tσακίρογλου-Νταλάκος-Δαρζέτας.




Επιμέλεια: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ