Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΙΩΔΗ ΦΟΡΜΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ !!!

Πολυβόλο οι παλαίμαχοι της Νέας Περάμου "γάζωσαν" τη Ροδοδάφνη.

Αστραψαν και βρόντηξαν οι Παλαίμαχοι της Νέας Περάμου στον αγώνα που έδωσαν στο γήπεδο της Ροδιάς Αιγίου αφού συνέτριψαν τους ομολόγους της Ροδοδάφνης με το αστρονομικό 7-0.
Οι παίκτες του Μπάμπη Αγγελάκη κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και δίκαια επικράτησαν. Ο αγώνας διεξήχθει κάτω απο αφόρητη ζέστη.
Τα τέρματα σημείωσαν οι Αλεξενδρίδης (23' 89'), Τσιβλέρης (31' 69'),Γρίβας (60' 85'), Γραμματικός 82'. Η ομάδα των Παλαιμάχων Ροδοδάφνης είχε και τέσσερα δοκάρια με τους Καλαντζή 19' 87', Σπηλιόπουλο 62' Χουλιάρα 89'. Διαιτήτευσε ο Αγγελος Λεπίδας.
Για την ιστορία οι δυο αντίπαλοι αγωνίστηκαν ως εξής:
ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Κατσαρός, Αρβανίτης,Θεοφυλακτόπουλος, Σκόνδρας,Λελούδας, Τριανταφυλόπουλος,Κυριακόπουλος,Χουλιάρας,Παλαιολογόπουλος,Καρασαββίδης,Καλατζής. Αγωνίστηκαν και οι: Αντωνόπουλος,Γιαννόπουλος,Δημητρίου,Παπακωστόπουλος,Κεφάλας.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ: Γραμματικός Γ,Μπόρας, Σουγιουλτζής, Μπαμπάνης, Χατζηαθανασίου, Αράπας,Πετρόπουλος,Φίλης,Καψής,Βαλαβάνης,Τσιβλέρης. Αγωνίστηκαν και οι: Αλεξανδρής,Γραμματικός Α, Αλεξανδρίδης,Σούρλας,Γνάτης,Γρίβας.
Επιμέλεια: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ