Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΓΕΨΑΝ ΟΙ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ , ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ , ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ !!!


pao toronto0
Ήταν 2 Μαΐου του 2010 όταν ο Παναθηναϊκός έκανε στο Ολυμπιακό Στάδιο την φιέστα για την κατάκτηση του νταμπλ και ο Δημήτρης Σαραβάκος φορούσε την φανέλα με το «τριφύλλι» για τελευταία φορά. Έκτοτε χρειάστηκαν να περάσουν περίπου 2,5 χρόνια, για να φτάσουμε 15 Οκτωβρίου και να δούμε τον «μικρό» ξανά με τους «πράσινους»...

Αφορμή, αποτέλεσε ο αγώνας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, με την επίλεκτη ομάδα από τον Καναδά «Toronto Hellenic Soccer Club», όπου ο «Μητσάρας» έκανε και πάλι την εμφάνισή του,  στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δείχνοντας πως όσο και αν περνάνε τα χρόνια η ποδοσφαιρική του ποιότητα παραμένει η ίδια...
Το επιβεβαίωσαν άλλωστε και τα δύο γκολ που πέτυχε, στη νίκη του «τριφυλλιού» με 6-3. Ο άλλος «πράσινος» που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Κώστας Φραντζέσκος που πέτυχε 3 γκολ, ενώ ένα σημείωσε και ο Σπύρος Μαραγκός.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού ήταν ένα μείγμα παλιών, αλλά και πιο νέων παικτών.
Μέλη της ομάδας του ’96, όπως ο Καλιτζάκης, ο Μάρκος κι ο Μαραγκός, παίκτες παλαιότερων ετών όπως ο Ρότσα, ο Βονόρτας κι ο Σαραβάκος αλλά και παίκτες της «χρυσής» γενιάς του «Γουέμπλεϊ», όπως ο «στρατηγός» Μίμης Δομάζος, έδωσαν το «παρών».
Ξεχωριστή παρουσία, ήταν αυτή του Πρόεδρου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών  της Νέας Περάμου, Ανδρέα Γραμματικού ο οποίος σε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού έδωσε το «παρών».
Εκτός των άλλων, το φιλικό της Λεωφόρου είχε και… άρωμα lifestyle μιας και το «παρών» έδωσε το γνωστό μοντέλο με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο Star και όχι μόνο Ειρήνη Γυφτάκη.

pao toronto5
Πιο συγκεκριμένα στην ομάδα του Παναθηναϊκού έπαιξαν οι: Αστράς, Μίσσας, Καλιτζάκης, Γονίος, Αθανασόπουλος, Παπαβασιλείου, Μάρκος, Φυλακούρης, Μαραγκός, Φρατζέσκος, Σαραβάκος, Ρότσα, Δομάζος, Βονόρτας, Διαμαντόπουλος, Βάβουλας, Γραματικός, Παντέλης, Φούκος
Επίσης, παρόντες στο γήπεδο ήταν ο Αντώνης Αντωνιάδης, Βασίλης Κωνσταντίνου και Στράτος Σωπήλης. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μελέτης Βουτσαράς.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός ότι το ματς διεξήχθη στην Λεωφόρο δεν είχε κόσμο καθώς κανείς δεν γνώριζε για την διεξαγωγή του φιλικού το οποίο είχε κανονισθεί εδώ και σχεδόν δέκα μέρες. Κάτι το οποίο πραγματικά ήταν κρίμα καθώς οι φίλοι των πράσινων έχασαν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενους για άλλη μια φορά μεγάλους αστέρες του παρελθόντος.
Οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού θα παίξουν δυο ακόμα φιλικά ματς ένα την Τετάρτη, πιθανότατα στην Παιανία, και ένα την επόμενη Δευτέρα στον Ορχομενό.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ακολούθησε δεξίωση για όσους πήραν μέρος σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία.

pao toronto1
pao toronto2
pao toronto3
pao toronto4

pao toronto6
Πηγή : Spotr Active.gr