Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΟ Η ΘΗΒΑ & ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ '' ΤΖΑΚΙ '' ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ !!!

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΗΒΩΝ 2013 - 14  Β ' Ε.Π.Σ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΑΟ Η ΘΗΒΑ 2013 - 14  Α ' Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ


Ιστορική κοινή Επετειακή Εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 στο Κοσμικό Κέντρο '' ΤΖΑΚΙ '' στον Σ.Σ. τής Θήβας οί Ποδοσφαιρικές Ομάδες τής Θήβας , ΑΟ Η ΘΗΒΑ και ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΗΒΩΝ οι οποίες συνδέονται Ιστορικά , αφού ο Προσφυγικός ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΗΒΩΝ πού πρωτο'ι'δρύθηκε το 1908 στήν Μαρτυρική Κοινότητα των Σωκίων τής Σμύρνης , και με τον Διωγμό τού 1922 από τις Αλύτρωτες Πατρίδες τής Μικράς Ασίας , μέσα από Σφαγές και Κτηνωδίες από πλευράς των Τούρκων μετεγκαταστάθηκε στην Μητροπολιτική Ελλάδα και τον Προσφυγικό Συνοικισμό τής Θήβας , συνέβαλε στην Ίδρυση τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ το 1968 όταν συγχωνεύθηκε με τον Θρυλικό ΚΑΔΜΟ ΘΗΒΩΝ πού είχε κάνει τον '' κύκλο '' του  για μία δεκαετία δοξάζοντας την Θήβα στο Πανελλήνιο αγωνιζόμενος 2 Ποδοσφαιρικές Περιόδους στην Β ' Εθνική Κατηγορία , και 3 στην Γ ' Εθνική Κατηγορία .
105 Χρόνια από την πρώτη του Ίδρυση εορτάζει ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΗΒΩΝ , και 45 Χρόνια από την Ίδρυση του εορτάζει ο ΑΟ Η ΘΗΒΑ .
Οι δύο Ιστορικές Ποδοσφαιρικές Ομάδες τής Θήβας πού έχουν διαχρονικά Αδελφικές σχέσεις , έχουν πραγματοποιήσει και στο παρελθόν κοινή Εκδήλωση και αυτή την σημαντική χρονική περίοδο για την Ιστορία τους με ομόφωνες αποφάσεις των Διοικητικών τους Συμβουλίων , θα πραγματοποιήσουν την 
ερχόμενη Επετειακή Εκδήλωση στις 2 Νοεμβρίου με Τιμές ανάλογες τής Ιστορίας πού εκπροσωπούν .
Ο ΑΟ Η ΘΗΒΑ έχει δοξάσει το Θηβαϊκό Ποδόσφαιρο αυτά τα 45 Χρόνια αγωνιζόμενος 3 Ποδοσφαιρικές Περιόδους στην Β ' Εθνική Κατηγορία , 6 Ποδοσφαιρικές Περιόδους στην Γ ' Εθνική Κατηγορία και 18 Ποδοσφαιρικές Περιόδους στην Δ ' Εθνική  Κατηγορία .
Επιπλέον έχει κατακτήσει 9 Κύπελλα Ποδοσφαίρου Βοιωτίας , ενώ την Ποδοσφαιρική Περίοδο 
1990-91 ήταν Φιναλίστ τού Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος .
Ο Προσφυγικός ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΗΒΩΝ έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ποδοσφαίρου Βοιωτίας την Ποδοσφαιρική Περίοδο 1984 - 85 .
Σύμφωνα με το πρόγραμμα τής ερχόμενης Επετειακής Εκδήλωσης : 
Αφού κοπεί η κοινή Τούρτα των Γενεθλίων πού θα φέρει τα  Σήματα των δύο Ομάδων  από Ιστορικούς Παράγοντες αυτών , θα πραγματοποιηθούν 10 !!! συνολικά Τιμητικές Απονομές σε Πρωταγωνιστές τής Ιστορίας των δύο Θηβαϊκών Συλλόγων , αλλά και σε Επιφανείς Προσωπικότητες τού Ελληνικού Ποδοσφαίρου , και Δημοσιογράφους - Αθλητικογράφους .τής Στερεάς Ελλάδας .
Επίσης θα πραγματοποιηθεί η Επίσημη Παρουσίαση τής νέας Φανέλας των δύο Ομάδων , από νεαρές Καλλίγραμμες !!! Κοπέλες  !!! αλλά και των Χορηγών τους .

Πλούσιο φαγητό , κρασί , αναψυκτικά και Ζωντανή Μουσική  από τον Βοιωτό Καλλιτέχνη Δημήτρη Μπέκα και το Συγκρότημα ''  Νότες & Νότες  '' αναμένεται να δημιουργήσουν υπέροχη εορταστική 
ατμόσφαιρα με Γλέντι και Χορό , σε συνδυασμό με  Δώρα , Χάπενινγκ και Εκπλήξεις !!! μέχρι τις πρωινές ώρες . 
Τον Συντονισμό - Παρουσίαση τής Επετειακής Εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο Δημοσιογράφος - Αθλητικογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής , σε συνεργασία με τον Αθλητικογράφο κ. Σίλα Παύλου , αλλά και μία Ωραία Παρουσία !!! πού θα κάνει Πάταγο !!!
Κυκλοφορούν οι Προσκλήσεις τής Ιστορικής Επετειακής Εκδήλωσης στην τιμή των 15 Ε για τούς Ενήλικες και 8 Ε για τα παιδιά και ήδη γίνονται Ανάρπαστες !!!
H Ιστορική Επετειακή Εκδήλωση τού Θηβαϊκού Ποδοσφαίρου θα καταγραφεί σε VIDEO  από το VIOTIASHOP , το οποίο και θα εκδώσει συλλεκτικά DVD  τα οποία προσφέρει αφιλοκερδώς στις δύο Ομάδες για Εμπορική χρήση .
Οι Χορηγοί Επικοινωνίας τής Επετειακής Εκδήλωσης είναι :
THIVASPOR
ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΘΗΒΑALARM
VIOTIASHOP
EVIASHOP
THIVA POST
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com

ΑΟ Η ΘΗΒΑ   2013 - 14 Α ΄ Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΗΒΩΝ  2013 - 14 Β ' Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΚΑΣ
ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com