Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ???

Λαμπρή εκδήλωση των παλαιμάχων ΑΙΓΑΛΕΩ στο ''Γιάννης Ρίτσος"...

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα αλλά και πολλή συγκίνηση πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγάλεω ''Γιάννης Ρίτσος'' η ετήσια εκδήλωση των Παλαιμάχων Αιγάλεω.


Στην εκδήλωση τιμήθηκαν προσωπικότητες απο διάφορους κοινωνικούς χώρους ενώ την παράσταση έκλεψαν τόσο το συγκρότημα των παραδοσιακών κρητικών χορών που πρόσφερε μια διαφορετική νότα στην βραδιά,όσο και οι αγέραστοι χορευτές του αείμνηστου Γιώργου Ζαμπέτα.

Εκφώνησε ο συνάδελφος Κώστας Αλεξόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν και αναφέρθηκε στην ιστορία της ομάδας. Ο ίδιος παρέδωσε την σκυτάλη στον πρόεδρο των Παλαιμάχων Ζαχαρία Λυκουρίνο ο οποίος τόνισε την ανάγκη να ληφθούν μέτρα απο την Πολιτεία,προκειμένου να προφυλαχθεί το ποδόσφαιρο.
Ακόμα αναφέρθηκε και αυτός με την σειρά του στις χρυσές εποχές που μεσορανούσαν οι Παλαίμαχοι του Αιγάλεω Σίτυ όπως οι Ταλαμάγκας,Εξωμανίδης,Μακρής,Καραβίτης, Σταυρόπουλος, Κατσικογιάννης,Μανδραφλής,Χατζησκουλίδης,Λάρδας, Τσιαμπουρής κ.α.
Παραβρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος κ.Κωνσταντόπουλος,ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ.Δημητρίου με το μέλος κ.Διαμάντη,ο πρόεδρος των παλαιμάχων Ολυμπιακού Πειραιά κ.Αντώνης Γλύκας,ο ποινικολόγος κ.Αλέξης Κούγιας, ο Αχιλλέας Ασλανίδης, ο Σάββας Παπάζογλου, ο Θανάσης Αγγελής,απο την ομάδα των Παλαιμάχων Ν.Περάμου οι κ.κ Γραμματικός και Κρυάδας,απο τον σύνδεσμο Παλαιμάχων Πειραιά ο κ.Νίκος Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ.Παύλος Γερακάρης,ο Στέλιος Σεραφείδης,οι συνάδελφοι Τάκης Παιπέτης,Γιώργος Ζουρίδης κ.α.
Τιμήθηκαν οι: Βασίλης Τσιάρτας,Κώστας Αρβανίτης(ΝΕΤ),Αναστάσιος Κάκος(διαιτητής), Γιάννης Ματζουράνης,Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο Χρήστος Κανελλόπουλος(ΓΣΕΕ),η ηθοποιός Αννα Φόνσου,η τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα.
Ακολούθησε μπουφές με αιδέσματα και ποτά. Ηταν μια ωραία βραδιά που όλοι όσοι παραβρέθηκαν θυμήθηκαν τα παλιά. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ...











ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ-ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ













ΚΑΚΟΣ-ΛΥΚΟΥΡΙΝΟΣ






ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.- ΤΣΙΑΡΤΑΣ



















ΘΑΝΑΗΛΑΚΗΣ-ΓΛΥΚΑΣ
ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ-ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ-ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΥΓΙΑΣ

ΚΑΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΓΛΥΚΑΣ


Επιμέλεια: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ( ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ )