Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ Α.Ο.


ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.
ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ
 
 
 
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο με την γιορτή των 80 χρόνων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο Πανόραμα.
Οι διοργανωτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όσοι φίλοι της ομάδας έδωσαν το παρών πέρασαν μια καταπληκτική βραδιά. Το κέφι και την Κρητική λύρα του Γιώργου Ζερβάκη τους κράτησε όλους σε επαγρύπνηση μέχρι τις πρωινές ώρες.
Στην εκδήλωση των ''Σταχυοφόρων'' που δείχνουν πλέον ότι έχουν μια δυναμική τροχιά στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης , Αργύρης Οικονόμου, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ντούρος, το μέλος της ΕΠΣΔΑ, Σπύρος Δρίκος, ο αντιδήμαρχος Ελευσίνας, Παναγιώτης Λινάρδος, ο πρόεδρος του Ηρακλή Ελευσίνα,ς Στέλιος Καρατζάς, ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Πανελευσινιακού, Γιάννης Φιλίππου, ο αντιπρόεδρος του στίβου του Πανελευσινιακού, Κώστας Οικονομόπουλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ελευσίνας,Θανάσης Κριεκούκης.
Από τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής ήταν οι εκπρόσωποι των Ελληνικών Πετρελαίων ο κ Καρπέτας και η Νάκι Πουλοπούλου.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν οι κάτωθι βραβεύσεις: Ανέστης Τσακίρογλου(δημοσιογράφος Θριάσιο-Γκόλ-Σέντρα F.M),Aντώνης Δαρζέντας(δημοσιογράφος ΦΩΣ),Νίκος Αδάμ(πρόεδρος Παλαιμάχων),ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ.Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Κώστας Οικονομόπουλος ο Χρήστος Κριεκούκης και ο Γιάννης Φιλίππου.