Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΕΚ !!!

Έβαλαν γκολ στην ανθρωπιά Δυτική Αττική και ΑΕΚ.

Σε κλίμα συγκίνησης για τη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ρουμελιώτη και γεμάτος αναμνήσεις απο το πρόσφατο ένδοξο παρελθόν, διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας ο αγώνας Παλαιμάχων Δυτικής Αττικής με τους παλαίμαχους της ΑΕΚ.
Συγκινητική ήταν η παρουσία και του κόσμου που έσπευσε να αγκαλιάσει την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ελευσινιακός, καθώς τα έσοδα διατέθηκαν στην Φιλική Φωλιά Ελευσίνας. Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι είδαν τους παλαίμαχους των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και να δείχνουν ότι όσα χρόνια και να περάσουν και αν τα μαλλιά τους έγιναν άσπρα, η μπάλλα δεν ξεχνιέται. Τι να πει κανείς για τον Τόσκα, τον Μίμη Παπαϊωάννου, τον Μπατίστα που ακόμα και σήμερα "χωρούσε" σε ενδεκάδα ομάδα Α Εθνικής. Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν το προεδρείο της ΕΠΣΔΑ, αποτελούμενο απο τους Μιχάλη Τζανόπουλο, Αργύρη Οικονόμου, Γιώργο Ντούρο, Σπύρο Δρίκο, η αρχιδιαιτητής Ιωάννα Κωνσταντινίδου που ήταν παρέα με τη Κωνσταντίνα Φράγκου, ο πρόεδρος του Αστέρα Μαγούλας, Αντώνης Ρόκας. Απο τον πολιτικό χώρο ήταν οι Παναγιώτης Λινάρδος, Κλέαρχος Τζαφέρης, Θανάσης Κριεκούκης, Μαρία Μοίρα, απο τα ΕΛΠΕ, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων για την πόλη,Σταύρος Καρπέτας
Σε έναν αγώνα μνήμης και ανθρωπιάς σημασία δεν έχει ούτε το σκορ, ούτε ποιοί έβαλαν τα γκολ. Για την ιστορία και μόνο ο αγώνας έληξε ισόπαλος 3-3.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΥΤ..ΑΤΤΙΚΗΣ: Bιρβίλης, Χριστοφιλόπουλος, Κουβίδης, Μαρής, Καλιτζάκης, Τσολάκης, Μπακαλούμης, Στεφανίδης, Κουμπής, Αθανασίου, Λινάρδος,
Γερόλυμος, Αγριμάκης, Αδάμ, Γκίκας, Ψιμουλάκης, Σκλιάς, Μπότσης, Ρόκκας, Μίχας, Κατσάφαρος, Τζούρος, Πέππας, Χατζής, Γεωργιάδης, Γκρίνιας.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΚ: Σεραφείδης, Σοφιανίτης, Λέτσας, Τόσκας, Καραφέσκος, Βλάχος, Παπακοστούλης, Μπατίστα, Καραγκιοζόπουλος, Στυλιανόπουλος, Μουσούρης, Αρδίζογλου, Παπαιωάννου.


Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Ασσοι στή Μπάλα !!! αλλά καί στά πα'ι'δάκια !!!

Δεξίωση στην ταβέρνα Ίριδος ακολούθησε αμέσως μετά τον αγώνα παλαιμάχνω Δυτικής Αττικής - ΑΕΚ.
Το παρών στην ταβέρνα έδωσαν περίπου 60 άτομα, ενώ το κέφι και τα φαγητά περίσσεψαν. Οι ένδοξοι άσοι του παρελθόντος, θυμήθηκαν παλιές καλές στιγμές του ποδοσφαίρου και η αποστολή της ΑΕΚ έφυγε κατενθουσιασμένη απο την φιλοξενία της οποίας έτυχε.

Επιμέλεια : Ανέστης Τσακίρογλου
( Τιμής Ενεκεν Μέλος τού
Συλλόγου
Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών
καί
Φίλων τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών )