Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ...

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Καλλιγέρη

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη κηδεία του Παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού Δημήτρη Καλλιγέρη λέγοντας του το ύστατο χαίρε.


Δοκιμάστε demo λογαριασμό
Ακίνδυνες συναλλαγές 5000€ Εκπαιδευθείτε online από εμας
www.iforex.gr

Πλήθος κόσμου επώνυμοι και ανώνυμοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου για να συνοδεύσουν τον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Καλλιγέρη στην τελευταία του κατοικία.

Ο εκλιπών έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 62 χρονών μετά από τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας και ο χαμός του σκόρπισε θλίψη σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Καλλιγέρης άλλωστε είχε αγωνιστεί για δυο χρόνια στο Τριφύλλι και ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε στο Γουέμπλει.

Ανάμεσα στους συγγενείς και φίλους που είπαν το ύστατο χαίρε στον Δημήτρη Καλλιγέρη βρέθηκαν και αρκετοί συμπαίκτες τού από την ομάδα του Τριφυλλιού μεταξύ των οποίων οι Αντώνης Αντωνιάδης, Αριστείδης Καμάρας, Γιώργος Γονιός, Τότης Φυλακούρης, Μίμης Δόμαζος, Γιώργος Δεληγιάννης και Κώστας Αθανασόπουλος.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος τότε του Παναθηναϊκού Μιχάλης Κίτσιος αλλά και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Επίσης εκεί ήταν και ο Γιάννης Ζαβραδινός και οι Γιώργος Δόγας, Μάκης Παπαζήσης ενώ στον Κόκκινο Μύλο βρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Κοσμάς Πεσιρίδης.

Ο Αριστείδης Καμάρας έβγαλε επικήδειο λόγο, ήταν ο μόνος, αναφερόμενος στον φίλο και αγωνιστή και στον άνθρωπο που έβαλε και αυτός ένα λιθαράκι στη σπουδαία πορεία του Παναθηναϊκού.

Ανάμεσα στα δεκάδες στεφάνια που υπήρχαν στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου ξεχώρισαν αυτό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αυτό του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Τα Πράσινα Νέα εύχονται συλλυπητήρια σε όλους τους συγγενείς του εκλιπόντος και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.