Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΣΤΗΝ '' ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ '' !!!

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 19-25/4
ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ 




Οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές της Νέας Περάμου μαζί με τους φιλάθλους τους θα επισκεφθούν την Κωνσταντινούπολη 19-25 Απριλίου τα πάτρια εδάφη τις αλησμόνητες πατρίδες λόγω ότι οι περισσότεροι είναι πρόσφυγες,που μετά τον διωγμό ήρθαν στην Νέα Πέραμο.
Η στήλη θα είναι στην αποστολή και θα σας μεταφέρει όλο το οδοιπορικό των Παλαιμάχων με φωτό απο την Κωνσταντινούπολη και τους αγώνες με την Γαλατα Σαράι και Πανθρακικό.
Στην αποστολή μετέχουν απο την Νέα Πέραμο οι ποδοσφαιριστές Γραμματικός Ανδρέας,Κρυάδας Φίλης,Πετρόπουλος,Φάνης,Σουγιουλτζής Λευτέρης,Παρασκευάς Χρήστος,Γραμματικός Γιώργος,και ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα Καψής Μιχάλης.
Συμμετέχουν τιμητικά για να βοηθήσουν την ομάδα ποδοσφαιριστές απο τον Βύζαντα Μεγάρων Κάμπαξης Κώστας,απο τον Βόλο Σαραφείδης Γιώργος,Κουλαξής Αιμίλιος,Παρίσης Φίλιππος και Κωφίδης Χρήστος. Απο την Πάτρα οι Σκόνδρας Νεκτάριος,Χουλιάρας Αλέξανδρος,και απο την Κύπρο οι Βασιλείου Ανδρέας,και Γεωργίου Δημήτρης.
Την αποστολή συνοδεύουν επίσης ο πρώην αντιπρόεδρος των Παλαιμάχων Ν.Π Δημήτρης Τσεγκέλης, η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μεγάρων-Νέας Περάμου Καλλιπόζη Σάντρα και ο Ανέστης Τσακίρογλου δημοσιογράφος απο το σάιτ stoplekto.gr, Γκόλ, Σέντρα F.M, Θριάσιο.
Επίσης μετέχουν οι φίλαθλοι Αλεξιάδου Παρασκευή,και Αλεξιάδου Ιωάννα Γραμματικού Τούλα,Γραμματικού Δήμητρα,Ασμάν Ζαφειρούλα,Βαρδαλά Ελλη,Σβίγκου Ελένη,Καλλιπόζη Νένα,Ζουμπλιού Αννυ,και Δελληγιάννη Κωνσταντίνα,Ιωσήφ Μαρία,και Βασιλείου Χριστίνα.
Επίσης συμμετέχουν οι Ζιάκας Ιωάννης,Κανάρης Αντώνης,Καρατζάς Κώστας,Καρίπης Γιώργος,Καρύδας Νίκος,Μυλωνάς Ευάγγελος,Παπαδάκης Εμμανουήλ,και Νίκος Πετρόπουλος απο την Ολυμπιακή.
Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει φιλικό παιχνίδι με την Γαλατά Σαράι κατόπιν συννενόησης με τον πρόεδρο της FURKAN-OLCER το Σάββατο 21-4, επίσης κατόπιν συννενόησης με τον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο την 23-4 θα παρακολουθήσουμε την θεία λειτουργία στο Φανάρι και κατόπιν θα μας δεχτεί ο πατριάρχης για να του προσφέρουμε αναμνηστικό.
Στην επιστροφή 24-4 θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.