Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ '' ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ '' ΑΦΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ !!!



ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ




Σε φιλικό αγώνα που έδωσαν οι Παλαίμαχοι της Νέας Περάμου με τον ερχομό τους απο την Κωνσταντινούπολη στην Κομοτηνή γνώρισαν την ήττα απο τους ομολόγους του Πανθρακικού με 5-2.

Οι παίκτες του Πανθρακικού του Παναγιώτη Παπαδόπουλου είχαν τον έλεγχο του αγώνα και επικράτησαν δίκαια. Αντίθετα οι ομολόγοι τους μετά το κουραστικό ταξίδι επτά ωρών στάθηκαν πολύ καλά αγωνιστικά.
Τα τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι: Παχούμης 3' Μαλούσης(38' 65'),Στοίνοβιτς(45' 51). Γιαλογαριασμό των Παλαιμάχων της Νέας Περάμου σκόραραν οι Παρασκευάς 55' και Πετρόπουλος 73'.
Διαιτήτευσαν οι: Ράεφ. Βοηθοί: Παπαδόπουλος-Σουγλάκος
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ(προπονητής Παναγιώτης Παπαδόπουλος), Κιουτσούκης,Ζαφειρίου,Καμενίδης,Ξενοδοχίδης,Κίζας,Παπαδόπουλος Μ.,Μάγγος,Στοίνοβιτς,Μαλούσης,Χατζηιωαννίδης,Παχούλης. Αγωνίστηκαν και οι: Κιλέτσης,Θεολόγου,Μητούσης,Στεργίου.
ΠΑΛΑΜΑΧΟΙ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ: Γραμματικός Γ., Σουγιουλτζής, Κουλαξής, Κωφίδης, Βασιλείου, Σαραφίδης, Χουλιάρας, Πετρόπουλος, Παρασκευάς, Γραμματικός Α., Σκόνδρας. Αγωνίστηκαν και οι: Τσεγκέλης,Κρυάδας,Παρίσης.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ