Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ 2011

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.


Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. αποτελείται από παλαιμάχους που ο καθένας έχει γράψει την ιστορία του Πανιωνίου.
Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 1992 καλώντας όλους όσους φόρεσαν τη φανέλα του Πανιωνίου να ενταχθούν σε αυτόν.

Σήμερα έχει 135 τακτικά και 12 επίτιμα μέλη.
Ο κύριος σκοπός του συνδέσμου είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια μεταξύ τους ως και η δημιουργία διαφόρων πολιτιστικών, κοινωνικών, αθλητικών και λοιπόν συναφών εκδηλώσεων.
Έχει δώσει μέχρι σήμερα πάνω από 420 αγώνες σε Ελλάδα, Αμερική, Αφρική, Γαλλία, Κύπρο και Καναδά διαιωνίζοντας την ιδέα και τα ιδανικά του Πανιωνίου, προσκαλώντας τα νεαρά παιδιά να ταχθούν στο πλευρό του.
Από την ίδρυση του μέχρι σήμερα ο Σύνδεσμος έχει βοηθήσει πολλούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και άλλων ομάδων ηθικά και οικονομικά ανάλογα τις ανάγκες τους.
Οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου θέλουν να ευχαριστήσουν όσους κατά καιρούς έχουν σταθεί αρωγοί στη προσπάθεια του Συνδέσμου βοηθώντας ηθικά και υλικά.
Πλέον μας δίδεται και χώρος ( Ιστοσελίδα Παλαιμάχων Πανιωνίου αλλά καί Παλαιμάχων Ιωνικού Αστέρα Θηβών ) όπου θα μπορεί να μάθει ο κόσμος ότι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές είναι ένα ζωντανό κομμάτι του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. όντας παρόντες στις καλές αλλά και δύσκολες στιγμές του Συλλόγου.
Στόχος μας να διαφημίσουμε τον Πανιώνιο σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, με το ήθος και την αξιοπρέπεια που αρμόζει στο Σύλλογό μας.
Κατά καιρούς έχουν χαθεί αγαπημένοι φίλοι μας, Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και ο Σύνδεσμος σύντομα θα πραγματοποιήσει ένα μνημόσυνο για όλους αυτούς που δεν είναι πια κοντά μας.
Τα έσοδα του Συνδέσμου προέρχονται από τον ετήσιο χορό που πραγματοποιούμε εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Το Συμβούλιο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ.
Πρόεδρος: Μανίκας Αντώνιος
Γεν. Γραμματέας: Πλεξίδας Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Πανταζής Νίκος
Ταμίας: Βαλιάνος Κων/νος
Μέλη: Βλάχος Ιωάννης, Σταματιάδης Κων/νος, Γκρέκας Πέτρος, Καπώνης Πέτρος, Χριστοδούλου Δημήτριος



Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας του 2011
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Τιμητικές Διακρίσεις Πίτας Παλαιμάχων ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ
Σε μια σεμνή και ζεστή εκδήλωση που πραγματοποίησε στίς 24 Ιανουαρίου 2011, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης στην αίθουσα του Members Club στο γήπεδο ποδοσφαίρου, βράβευσε για την προσφορά τους στον Σύλλογο τα παρακάτω πρόσωπα:
1. Τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Γιώργο ΚΟΥΤΕΛΑΚΗ « Για την μεγάλη του προσφορά στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και την αμέριστη αγάπη τους στους παλαιμάχους ».
2. Τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γεράσιμο Βεντούρη « Για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Ιστορικό ΠΑΝΙΩΝΙΟ
3. Τον επί σειρά ετών διατελέσας Πρόεδρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Κωνσταντίνο Τσολακάκη « Για την συνολική προσφορά του στα εύκολα και στα δύσκολα χρόνια της ιστορίας του ».
4. Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστής Γιάννη Κυριαζή για την προσφορά του στην αγαπημένη του ομάδα τον Ιστορικό ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
5. Τον παλιό παράγοντα και φίλο των παλαιμάχων Σπύρο Νικολαΐδη για την προσφορά του και την αγάπη του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
6. Μια από τις μορφές του μπασκετικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ τον Τότη Μπαβέα για την προσφορά του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ .
7. Τον καλό φίλο των παλαιμάχων και αγνό φίλαθλο Χάρη Οικονομίδη για την αιώνια αγάπη του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ.
8. Τον παλιό αθλητή του Συλλόγου μας και ακούραστο εργάτη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Άρη Μισαηλίδη
9. Τον αγνό φίλαθλο και φίλο των Παλαιμάχων Νίκο Κώστογλου γνωστό και σαν « Τυροπιτά » για την αγάπη του και προσφορά του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
10. Τον γνωστό επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα για την αγάπη του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και την προσφορά του στους παλαιμάχους.
11. Tέλος βραβεύτηκαν οι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ , « ΙΩΝΕΣ » , « Λέσχη Φίλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ » και « Πάνθηρες » για την αγάπη τους και την προσφορά τους στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Τις απονομές πραγματοποίησαν οι :
Γιώργος Δέδες , Βίκτωρας Θεοφιλόπουλος , Γιώργος Σκρέκης , Κώστας Βαλιάνος , Παναγιώτης Πάλλας , Χρονόπουλος , Στάθης Χάϊτας , Αχιλλέας Αθανασούλας , Βασίλης Στάϊκος , Χρήστος Εμβολιάδης , Μπάμπης Σαϊπάς , Αλέκος
Παπασίκας , Δημήτρης Ναλιτζής , Στέλιος Χασιώτης , Γιάννης Λαζάρου , Σπύρος Σπαθάρος , Μπάμπης Ιντζόγλου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : η αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης Μαρίνα Ιακωβάκη , ο προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου Λεμονής , ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου , σύσσωμα τα Διοικητικά Συμβούλια του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ , των Ιώνων , των Πανθήρων , της Λέσχης Φίλων , παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από την εποχή του Βασίλη Στάϊκου , μέχρι του Δημήτρη Ναλιτζή και πλήθος κόσμου.

O Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης διατηρεί Αδελφικές σχέσεις μέ τόν Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών καί Φίλων τού ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Θηβών μέ τόν οποίον εχουν κοινές Προσφυγικές ρίζες .
Είναι γνωστόν ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. πρωτοιδρύθηκε στήν Σμύρνη τής Μικράς Ασίας τό 1898 ενώ ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ σέ μία μικρή κοινότητα τών Σωκίων τής Σμύρνης 10 χρόνια αργότερα τό 1908 .



ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ
Δημήτρης Σοβατζής
E-mail:sovdim@hotmail.com