Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

TIΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.ΧΑΝΙΩΝ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Εντυπωσιακή η γιορτή της ΕΠΣ Χανίων

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Χανίων και την Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ.Χανίων, διοργάνωσε την ετήσια γιορτή του Χανιώτικου Ποδοσφαίρου, στο κέντρο «ΑΛΚΥΩΝ» , με τον κρητικό καλλιτέχνη Νίκο Ζωϊδάκη.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν έπαθλα στους πρωταθλητές της ποδοσφαιρικής περιόδου 2009-2010 και τιμήθηκαν παράγοντες για την προσφορά τους στο Χανιώτικο Ποδόσφαιρο διαιτητές και αριστούχοι μαθητές.
Τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής Τραυματιζομένων
Ποδοσφαιριστών.
Όλοι όσοι παραβρέθηκαν εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια,ενώ ξεχωριστή αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ.Γιώργος Βούρβαχης.
Παραβρέθηκε και τιμήθηκαν ο Γ.Γ της ΕΠΟ κ.Οικονομίδης,ο πρόεδρος των διαιτητών Ντέμης Δεδότσης,ο πρώτος σκόρερ με 29 τέρματα Σταμάτης Λιανάκης , ο Δημοσιογράφος - Αθλητικογράφος Ανέστης Τσακίρογλου ο οποίος είναι Επίτιμο Μέλος τού Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών καί Φίλων τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών γιά τήν διαχρονική προσφορά του στό Ελληνικό Ποδόσφαιρο ( 5η φωτογραφία ) κ.α.
Ακόμα το παρών έδωσαν ο Γιάννης Σπάθας,οι κ.κ Τσαγκαράκης, Κουρκούνας(αρχιδιαιτητής),βουλευτές.
















Επιμέλεια: Δημήτρης Σοβατζής
Ε-mail:sovdim@hotmail.com