Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΖΩΝΤΑΝΕΨΑΝ ΜΝΗΜΕΣ...ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ : 5 -5

Ζωντάνεψαν μνήμες...Παλαίμαχοι Νέας Περάμου - Πανελευσινιακός 5-5!

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Νέας Περάμου οι Παλαίμαχοι της τοπικής ομάδας και οι ομόλογοι του Πανελευσινιακού ζωντάνεψαν μνήμες από τα παλιά αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 5-5. Οσοι βρέθηκαν στο γήπεδο χόρτασαν θέαμα και γκολ και αποζημιώθηκαν με το καλύτερο τρόπο.
ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 13' ο Τσιβλέρης για τους παλαίμαχους της Ν.Π με σούτ έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αθανασίου(Π.Π) σημάδεψε το το δοκάρι. Στο 28' και πάλι ο Τσιβλέρης για να πέτυχε το 2-0. Στην συνέχεια ο Κουρελιάς σημείωσε το 3-0 για να μειώσει σε 3-1 ο Χατζησίμος 33' για την ομάδα των Παλ. Πανελευσινιακού.
Στο 37' ο Γιώργας για τους σταχυοφόρους με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 3-2. Στο 43' ο Τσιβλέρης με σούτ σημείωσε το 4-2. Για να σημειώσει στο 49' ο Κρυάδας το 5-2. Στην συνέχεια 57' ο Χατζησίμος πέτυχε το 5-3. Για να μειώσει στο 60' ο Αθανασίου σε 5-4. Στο 66'ο Λινάρδος κτύπησε πέναλτι στο δοκάρι και ο επερχόμενος Αθανασίου έφερε το μάτς στα ίσια.
Εκτός αποστολής ήταν ο Βασίλης Γρίβας που είχε πυρετό και δεν αγωνίστηκε.
Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος χωρίς προβλήματα




























ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ(προπονητής Μπάμπης Αγγελάκης):Γραμματικός,Μαρμαρινός,Αλεξανδρίδης,Μπαρκονίκος,Κουρελιάς,Καψής,Γραμματικός,
Πετρόπουλος,ΒαλαβάνηςΤσιβλέρης.Τραυλός,Αράπας,Γνάντης,Οικονόμου,Σούρλας,
Σουγιουλτζής,Μπαμπάνης,Κρυάδας.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ(προπονητής Νίκος Αδάμ):Γερόλυμος,Τσατσαρώνης,Μπακαλούμης,Λινάρδος,Αδάμ,Χαραλαμπίδης,Αθανασίου,Τυρλής,
Δόβρης,Καραγιάννης,Χατζησίμος. Αγωνίστηκε και ο Γιώργας.

Α.Τσακίρογλου.