Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ !!! VIDEO.....

29 Ιουλίου 2011

Χρυσό απέναντι στην Κίνα (!!) η εθνική πόλο... μέσα στην Κίνα κιόλας! (βίντεο)

http://img.protothema.gr/4788575317F19926892438FF683FA597.jpgΤη θέα από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου απολαμβάνει η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στην Σανγκάη και μαζί τους ολόκληρη η Ελλάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έγραψε ιστορία καθώς είναι το πρώτο που κατακτά χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμια διοργάνωση.

Η Εθνική γυναικών του πόλο «έπνιξε» την Κίνα μέσα στο σπίτι της (9-8), φόρεσε το χρυσό μετάλλιο στη Σανγκάη και… τα γυαλιά σε όλα τα ομαδικά αθλήματα της χώρας μας!

Συνεπείς στο ραντεβού με την επιτυχία οι κοριτσάρες του Μορφέση, μετατράπηκαν στη μόνη ομάδα που έχει ανέβει στο βάθρο όλων των μεγάλων διοργανώσεων (Ολυμπιακοί Αγώνες, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο)!

Όπως και στον ημιτελικό έτσι και στον τελικό η Ασημάκη ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ για την Εθνική ομάδα κάνοντας το 1-0. Η εστία της Ελλάδα πολιορκήθηκε για περίπου δύο λεπτά όμως η Κούβδου κατάφερε μα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Όχι για πολύ ωστόσο καθώς οι Κινέζες εκμεταλλεύτηκαν την παίκτρια παραπάνω και ισοφάρισαν σε 1-1.

Η Ρουμπέση ξαναέδωσε προσωρινό προβάδισμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με της ομάδα της διοργανώτριας χώρας να απαντά αμέσως σε 2-2. Οι άμυνες «έσφιξαν» εκατέρωθεν με αποτέλεσμα να σημειωθεί άλλο τέρμα στο πρώτο οκτάλεπτο...